torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukorttiaskartelut 2015

Etsiskelin Pinterestistä joulukortti-ideoita silmällä pitäen sitä, että voisin askarrella kortit yhdessä lapsen kanssa. Löysin tosi monta hauskaa ideaa, joten niistä riittää varmaan useammaksi tulevaksikin vuodeksi. Tälle vuodelle valikoitui yksinkertainen, mutta hauska korttimalli: sormivärein taiteillut ja tussilla viimeistellyt jouluvalonauhat. Sormivärit oli jo omasta takaa, joten ei tarvinnut hankkia muuta kuin korttipohjat ja postimerkkejä - pääsin halvemmalla kuin vuosiin! 

Siitä se ajatus sitten lähti

Tein meille yhden mallikortin ja yritin selittää Nepulle, mikä on homman nimi. Hän oli niin innoissaan, ettei malttanut oikein kuunnellakaan, vaan maalaili jo tietysti suttupapereita odotellessaan. Yritin ehdottaa, josko hän tekisi minun kanssani yhdessä niitä oikeita kortteja ja näytin hiukan mallia. Innosta puhkuen hän ryhtyi toimeen, mutta kuinka ollakaan hän suhtautui ohjeisiini ja kehotuksiini varsin luovasti. Jouluvalojen sijaan muodostuikin ensin parit hauskat joulupallot, jonka jälkeen alkoi värien lappaminen muovilusikalla korttipohjien päälle. 

No, saatiin kuitenkin mummeille ja kummeille ja hoitotädille ja muille Nepulle läheisille ihmisille lähtemään huolella maalatut ja uniikit kortit. Näiden korttien askartelu oli verrattain nopeaa ja tosi helppoa, ehkä vastaavaa ajatusta voi hyödyntää joskus toistekin.

Tällasii tuli

Lisää Nepun joulukorttinäkemyksiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.