maanantai 2. marraskuuta 2015

Ekat Halloweenit perheen kesken

Meillä ei oo Halloweenista kauheesti perustettu ennen tätä syksyä. Viime perjantaina me kuitenkin pidettiin omat pienet juhlallisuudet - jos niitä nyt siksi voi kutsua. Tätä ei olisi varmaankaan tapahtunut, ellei hoitotäti olisi sairastunut ja perjantain hoitopäiväksi suunnitellut Halloween-naamiaiset siirtyivät toiseen ajankontaan. Nepulle oli kuitenkin hänen toiveestaan ostettu valmiiksi kurpitsapuku, johon hän sitten pukeutui perjantai-iltana, kun päästiin töistä ja hoidosta kotiin. Mulle hän valitsi kaapista mielestääna aiheeseen sopivan t-paidan.

Puoliso oli vaihteeksi töissä aika myöhään, joten ihan vaan tyttöjen kesken tehtiin sitten pientä purtavaa Halloween-teemalla  ja katsottiin jotain mukavaa ohjelmaa yhdessä. Meillä oli pöydässä nakkimuumioita, kummitusbanaaneja, viinirypälematoja (olisin tehnyt niille vielä silmät, mutten heti keksinyt näppärää keinoa ja sit lapsi söikin jo kuormasta), mandariineista tehtyjä minikurpitsoja ja pari kananmunavenettä juustopurjeella. Täytyy sanoa, että meillä oli melko lystiä ruokia laitellessa. Nakkipaketista otettiin ekana ruuantekonakit ja kippistettiin niillä, sitten askarreltiin loput syötävät.

Meillä oli myös tunnelmavalaistus. Puolisokin oli kotiin tullessaan ihmetellyt miksi olkkarin ikkuna näyttää niin oudolta. Me oltiin säädetty verholaudan valot sinisiksi. Samoin keittiössä ja Nepu halusi oman huoneensa pöytälamppuunkin sinisen valon. Näytti tosi hienolta, kun muuten oli hämyisää. Ja sit olikin ilta kruunattu, kun iskä liittyi seuraan nakkimuumioita syömään.




3 kommenttia:

  1. Aivan loistavaa!!! 1975

    VastaaPoista
  2. Mitä kummitusbanaanien edessä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on lohikäärmehedelmää (dragon fruit, pitaya/pitahaya). Koostumukseltaan kuin kiivi, mutta maultaan paljon miedompi. Ja ulkonäöltään aika hauska, muistuttaa kieltämättä pientä pinkkiä lohikäärmettä.

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.