keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesälomafiilistelyä

Touhua tuntuu riittävän, vaikka ei mitään erityistä olekaan meneillään. Semmosta pientä arjen luksusta, kuten herkulliset smoothiet tai banaanijätskit melkein joka aamu. Koko perheen kiireettömät leikkipuistoretket. Rauhalliset hetket iltaisin omalla terassilla Fatboyhin uppoutuneena, kun tietää, et aamulla ei oo kiire herätä. Kun vielä ehtis Yyteriin!


Leikkimökki sai tänään vihdoin alleen uudet perustukset, koko päivä meni puolisolla talkooavun kans niitä taputellessa, mutta nyt on mökkerö kunnolla asemissa. Siivoustalkoot ja kalustaminen sitten seuraavaks.


Mulla oli oikein enemmänkin omaa aikaa maanantaina: huollatin kynnet ja shoppailin pari tuntia ylhäisessä yksinäisyydessäni. Kynsistä tuli jälleen superihanat. Aika huippua, että oon löytänyt kynsien tekijän, joka tietää tismalleen, mistä mä tykkään!


Lisäks kävi niin onnellisesti, että löysin 30 eurolla itselleni mekon lauantaisiin häihin. Alkuperäsen suunnitelman mukaan piti hyödyntää vanhoja vaatteita, mutta niitä sovitettuani tulin toisiin aatoksiin. Ja toisaalta sama se, varmaan sama 30 euroa olis hankintaan mennyt joka tapauksessa. Tällä kertaa KappAhl yllätti iloisesti alerekin kohdilla. Et käy mulla tuuriki joskus!

 
Mekon kanssa puen mun suosikkikorkkarit, jotka on peräisi jokunen vuosi sitten tehdyltä Milanon reissulta. Laukku ja korut on valmiina. Enää kampaus pitäis miettiä. Se onkin haasteellista, koska me matkustetaan jo aikasin aamulla junalla enkä oo ihan varma kauanko perillä jää aikaa käkertelyyn. En oo edes varma siitä, aionko tehdä jonkin nutturan vai kenties lettikampauksen vai jotain siltä väliltä. Kiharapohjaan sais parhaan, mutta pitäs olla joku näpsä yönylikiharrussysteemi.

Mulla on YouTubessa yks ihan ehdoton suosikkityyppi, jonka kampaustutorialeja katon AINA, kun kaipaan jotain vinkkejä: Lilith Moon. On kuulkaa tääkin rouva oppinu letittämään hiuksensa ja tekemään oikeesti kivoja (ja helppoja!) kampauksia.

Noh, hiuskiemuroita pohtiessa toivotaan näitä ihania helteitä loppulomaksikin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.