tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesälystillä häissä

Puoliso lähti Jazz MTB:hen ja mä jäin kotiin pohtimaan, että pelaisinko Simsiä vai katsoisinko leffaa. Näköjään tulin kirjottaan blogiin! Tai ehkä laitan reilummin kuvia.

Häät tuli juhlittua viikonloppuna ja jo vain olikin mukavaa. Kävi ihan kunnon kesälomareissusta! Gardenia oli tosi kaunis juhlapaikkana. Tuli syötyä, juotua, vähän tanssittua, seurusteltua ja nautittua kauniista säästä sekä  trooppisista olosuhteista sisäpuutarhassa. Molemmat meistä tuumas, että oli viisas jäätös jättää lapsi kotiin, hänellä olis meno yltynyt varmaan vähän liian villiksi juhlapaikassa. Olis varmaan poiminut kaikki kielletyt kukat ja lopulta löytynyt uimasta karppialtaasta.


Olin tyytyväinen juhlamekkooni ja aikaansaamaani kampaukseen. Kengätkin oli niin kauniit, mutta koska oli kuuma, mun jalat hiukan turpos ja kulutinkin sitte paketillisen rakkolaastareita juhlapaikalla. Pääasia, et oli ihanat kengät!!!



Ja juhlien jälkeen saatiin nauttia kunnon unet KlausK:n jättimäisessä ja pehmoisessa sängyssä. Aamulla tietysti vedettiin aamiaisöverit oikein kunnolla: Ilmattaren lisäksi aamiaista tarjoiltiin myös alakerran italialaisravintola Toscaninissa. Mun oli pakko saada Ilmattaren yön yli haudutettua ohrapuuroa ja muita herkkuja (kalaa, hedelmiä, juustoja, kakkuja), joten syötiin vatsat täyteen ensin siinä ja sitten mentiin jälkkärikahville (ja päärynä-suklaakakulle) Toscaniniin.



3 kommenttia:

  1. Mihin mahaan sä vedit ton kaiken??? o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys. Olo oli melko pinkee kyl sen mättämisen jälkeen. Mut kerrankos sitä...

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.