perjantai 10. lokakuuta 2014

Yonanas!: Mä niin tarviin tällasen

Tänään aamulla sauvasekoittimella aamiaisjätskiä tehdessäni käväisi mielessä kyseinen vekotin, jonka bongasin Instagramissa banaanijätskireseptejä katsellessani. Varmaan yhtä "turha" vehjes kuin esim. Sodastream (jollainen meillä kyllä on, koska olen kuplaveden suurkuluttaja), mutta ah, niin houkuttava.


On nimittäin muutamia miinuspuolia tossa banaanijäätelön valmistamisessa sauvasekottimella. Vaikka meidän Bamix on ihan järeä, silläkin on vaikeuksia selviytyä jäisistä banaaneista eikä sitä tietenkään voi väkivalloin runnoa. Jätskin valmistus on aika hidasta ja lopputulema aina liian sulaa mun makuun. Meidän blenderin kanssa jätskin valmistus on ihan turha toivo, ei siinä ole riittävästi voimaa pelkistä jäisistä banaaneista selviytymiseen, vaan se tarvitsee sen verran nestettä mukaan, että lopputulosta ei voi kutsua enää jäätelöksi.

Oonhan mä haaveillut jo jostain "high performance" blenderistäkin, kuten Vitamixista. Mutta kun sellanen maksaa vähintään 500 euroa, niin toi max. 100 euron aparaatti kieltämättä houkuttaa enemmän. Tosin onhan blenderistä enemmän iloa noin yleisesti ottaen, kun käyttömahdollisuudet on laajemmat.

Ja joo, tää nyt on vaan tällasta haaveilua, mut sehän on sallittua ja yleensä ihan mukavaa, eiks je!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.