lauantai 6. joulukuuta 2014

Operaatio "Firman synttärit" vol. 2

Mekko löytyi kahta päivää ennen juhlia. Marssin lopulta Ratsulaan ja olin jo henkisesti valmistautunut siihen, etten löydä täydellistä mekkoa ja silti joutuisin maksamaan itseni siitä kipeäksi. Ei se onneks ihan niin mennytkään. Kiltti myyjä kantoi mulle sovituskoppiin mekkoa toisen perään. Huom! Joka ikinen sopi päälle! Otin kuitenkin sen, jota olin kokeillut ekana. Simppeli musta kotelomekko, jossa oli tulppaanimallinen alaosa, pienet hihat ja ohut musta vyö. Sen kaveriksi puin Elinar-siniset kengät. Korvissa oli sinistä teemaa toistavat korvikset ja hiuksissa taas korvisten teemaa noudatteleva koriste.

ENNEN (meitsi töissä)
Olin kaukaa viisas ja kävin tuhlaamassa lounasaikani kampaajan penkissä. Mulle tehtiin kauniit kiharat ja hiukset laitettiin osittain kiinni. Ratkaisustani käydä kampaajalla olin erityisen iloinen siinä kohtaa, kun kotona valmistautuessa meinasi minuutit loppua kesken ilman hiustenkin kanssa värkkäämistä.

JÄLKEEN (meitsi juhlissa)
Juhlissa soitti Porin VPK:n soittokunta ja myöhemmin illalla DJ tanssitti väkeä. Lisäksi muisteltiin Elinarin historiaa ja saavutuksia, jaettiin muutama ansiomerkki sekä katseltiin (ehdottoman edustavaa) kuvamateriaalia elinarilaisista jos jonkin näköisissä aktiviteeteissa. Ilta päättyi danssaamiseen PK:ssa, lähes kaikki olivat paikalla. Aika huippua!

Elinar 20 vuotta!

2 kommenttia:

  1. Oliko tän linkin keksiminen osa juhlaohjelmaa? http://www.elinar.fi/wps/portal/elinar.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/News%20Details%20Page/elinar_20_vuotta/!ut/p/a1/rZLLbsIwEEW_hUWWridvb0NUpSoCqS-VZBMNeZomTqBTVPr1NZUisSEUKV7Zmuszd0aXJ3zNE4UHWSHJTmFzeide6gYQPswjWESRdQ9B6C0s044gnIMWxFoAF04AY__hyeTvPOFJpqinmsdFIxXu70ppwNkVt6g-uppQfhIaQLLIO6KiIAOyTlGhaJCnFqSHL13EE7XPZM7jvDQFCMdkrpXnzAGwmBCiZDZsfM9xc3RwmGLE5pUt_E0xvodYt_AvM2z-cqPnceCzMzXQnRjow83Ax3-kUW53uyTQmTpF45v4esJQaby1X4bLSrtGqplUZTc0OJP17Vsr7CNTP69l26arFcONONpNFcxmvz-Smcw!/dl5/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

    :D

    1980

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, en vastannut ohjelman suunnittelusta! :D

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.