tiistai 12. elokuuta 2014

Vähän vauhtia kuntoiluun

Eilen käynnistyi kaheksan viikon reeniohjelma. Kyllästyin vähän siihen, että en osannut päättää millasia harjotuksia tekisin ja haluan myös harjottaa tasasesti koko vartaloa. Ja koska mun suosikkini FitnessBlender tarjoaa muutamalla eurolla kaheksan viikon valmiita treeniohjelmia omia videoitaan hyödyntäen, aattelin kokeilla. Että josko sais vielä enempi aikaseks, kun jossain sanotaan valmiiksi mitä pitäis tehdä. Kirjassa oli muutakin asiaa, mutta pääosassa oli kuitenkin kahden kuukauden monipuolinen treenaus. Aerobista liikunta, voimaharjoittelua, HIITtiä, pilatesta, joogaa, venyttelyä, kuntopiiriä, plyometristä harjoittelua, tasapainon ja ketteryyden kehittämistä.

Ekan päivän ohjelmassa oli kuntotesti. Se oli varsin yksinkertainen, mutta kyllä se voimille kävi. Tulokset tietysti kirjattiin ylös, että voidaan tehdä toinen vastaavanlainen testi viimeistään kahden kuukauden päästä. Testiin kuulu mailin (kävely/)juoksu, sekä maksimimäärä toistoja punnerruksessa (naisten tai miesten) ja kyykyissä, maksimiaika lankussa sekä notkeustesti.

Mun juoksureitti oli ehkä 100m yli mailin, mutta aika oli eniveis 12min 9sek. Ei iha huono mun suoritukseks! Punnerruksis oon ihan surkee, mut sain 14. Kyykkyjä sain tehtyy 49. Kaiken edellä mainitun jälkeen lankku pysy vaan 1min 15sek. Notkeustesti oli positiivisen puolella, joten jee!

Tänään meen ratsastaan, mutta huomenna sitte taas ohjelman mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.