maanantai 4. elokuuta 2014

Nysse loppu

Niin se viitisen viikkoa lomaa vaan meni. Ja mukavasti menikin, vaikka ei mitään ihmeempää lomaohjelmaa ollutkaan. Oikeestaan retki Koivuniemenherran MuuMaahan oli ainut etukäteen suunniteltu juttu ja siitä mun piti kirjotella jo aiemmin, mutten oo saanut aikaseks tyhjentää kuvamatskua kamerasta, joten se teksti saa vielä odotella vähän. Noh, tässä pari muuta kesälomafiilistelykuvaa kuitenkin!



Kamerantyhjennysinspistä ootellessa voin alkaa suunnitella synttäreitä. Nepun 2-vuotiskekkerit on kolmen viikon ja mun 30-vuotisfestarit viiden viikon päästä. Nepun juhlia oon suunnitellu aika pitkälle, tilasin jo kakkukynttilöitä (Hello Kitty tietysti) ja vähän pieniä koristelutarvikkeita Confetista. Kyselin neidolta itseltään, millaisen kakun hän haluaisi. Punaisen kuulemma. Mieluisia täytteitäkin tiedustelin, ja ehdotinkin kaikenlaista, mutta Nepu totesi kaikkiin "eikä, kalaa". En kyllä luvannu tehdä kalatäytteistä kakkua. Mutta punasen voin tehdä! 

Siitä tulee oikeestaan punavalkoraitainen, valkosuklainen juustokakku. Ei mitään sokerimassa-askarteluja tänä vuonna. Sitten pikkuisen samalla väriteemalla kakkutikkareita lisäksi. Vähän vaahtokarkkeja, ja keksejä. Joku kiva suolainen piirakka ja vielä sulhaspiirakoita, suolakeksiä ja levitettä suolapalaks. Ehkä jotain hedelmänaposteltavia. Lähteekö lapasesta? Varmaan juu.

Kakkutikkaritikut on vielä jostain hommattava. Confetista tilausta tehdessäni unohdin ne ihan kokonaan. Samalla hankin ehkä vielä jotain pientä koristetta, että on sitte oikein juhlatunnelma. Ehkä omiinkin kemuihin vähän... Bongasin jo surffaillessani superhienoja kertakäyttöastioita, joita voisin ehkä synttäreilläni hyödyntää. Väkeä tulee varmaan (tai toivottavasti) sen verran, että helpommalla pääsee kertakäyttölautasten kans. 

Kunpa vielä olis hienoja säitä, että vois juhlistella vaikka ulkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.