maanantai 22. syyskuuta 2014

Black&pink-juhlasuunnitelmia

Niinhän siinä kävi, että maapähkinävoipiirakan pohja vähän epäonnistui, mutta ei se onneksi makuelämykseen vaikuttanut. Kuvankin unohdin ottaa. Ehkä sitte siitä seuraavasta versiosta, jossa pohjakin on niin kuin pitäis. Aioin ensin tehdä vastaavan synttärijuhliin, mutta tiedän, että paikalle saapuu pähkinäallergikkoja, joten taidan täräyttää jonkun juustokakun sitten vaan.

Juhlien ruokalista alkaa sentään JO NYT olla jotenkin selvillä. Alkuperäisestä suunnitelmasta oon päätynyt jo varsin kauas, mutta mitäs pienistä, omatpahan on juhlani. Oon nyt päätymässä suolaisten osalta välimerelliseen kvinoasalaattiin, 7-kerroksiseen dippiin ja tortillasipseihin sekä paahdettuihin ja maustettuihin kikherneisiin. Sit on ihan pakko tehdä pinkkejä poppareita makeaksi, teeman mukaan. Ja jotain kivan värisiä vaahtokarkkeja on oltava. Ja se juustokakku. Ehkä joku kiva hedelmälautanen. Olisko sitä siinä?

Juomakuviot on selvitettävä. Haluaisin tehdä sellasen kivan "limuämpärin", mutta sen toteutustavasta en oo kyllä ollenkaan varma vielä (että kummonen ämpäri ja missä sen paikka olisi). Enkä edes ämpärin mahdollisesta sisällöstä. Ja kun toisaalta sangriakin houkuttelisi. Tai booli. Tai ihan vaan viini.

Tilasin netistä teemaväreihin sopivia kertakäyttöastioita ja muuta tarpeellista. On isot ja pienet lautaset (seeprakuviolla hei!!), mukit, raitaiset pillit, aterimet, kertispöytäliina. Servetit vielä puuttuu. Koristeeksi askartelen vähän lisää pompomeja, mustia ja pinkkejä. Odotan jännityksellä saapuuko mun tilaamat PartyLitet perjantaiksi, että saisin niitä kattauksen koristeiksi. Tosin se mun kynttiläpurkki oikein huutaisi mustaa isoa kynttilänjalkaa kaverikseen, mutta saa nyt nähdä löytyykö sellasta mistään sillä hinnalla, kun raaskisin ostaa.

Jotenkin tulin näköjään vähän hulluksi tässä kekkereiden järjestelyssä. Mutta toisaalta... alkuperänen suunnitelma oli vuokrata tila jostain ja järjestää juhlat vähän eri tavalla (näköjään aika päinvastaiseen suuntaan jouduin siitäkin suunnitelmasta). Että ehkä mä silti selviän halvemmalla, vaikka ostelisin silmät kiiluen kertakäyttöastioita ja silkkipaperia. Toki haluaisin vielä ulos jotain lyhtyjä tai tulia, kun illat on jo pimeät.

Raivausurakka tarttis alottaa nyt jo. Ja sillä tarkotan rojujen järjestelemistä sellaseen malliin, että pääsee vaivatta siivoamaan. Onneks viikolla on tulossa vielä kenkätelinettä Ikeasta ja ne pitäs kaikki varmaan saada paikalleen ennen lavvantai-iltaa. Onnea vaan puolisolle, joka joutuu mua jeesaan.

___________________________________________________________________________
Sit asiasta kukkaruukkuun: kissalapsi voi hienosti! Tabletit on menneet alas suht hyvällä menestyksellä. Paitsi eilen. Ruokakupista oli aamulla kuulemma löytynyt huonosti piilotettu pilleri. 

Muutos kissan ihossa on kyllä ollu huikee. Jalkojen karvattomiin laikkuihin on jo alkanu karvakin kasvaa, kun niitä ei oo tarvinnu kalvaa. Naamassa on huomattava ero. Rupea siinä on paljon vielä, mutta se on kuivaa eikä sitä ole yhtään raavittu. Ja siis nyt on viis päivää lääkärikäynnistä.


2 kommenttia:

  1. Mun sydän särkyy!!! Ei kissalapseen saa sattua! Sä voisit alkaa juhlasuunnittelijaks. Mm. Kissanristiäisten. :) 1975

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei häntä onneks enää satu. Rupikin on alkanut irrota ja iho näyttää hyvältä, ollaan kaikki tyytyväisiä tilanteeseen. Ja olisin muuten varmaan aika hyvä kissanristiäissuunnittelija!

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.