maanantai 15. syyskuuta 2014

Valokuvausta, vähän glitteriä ja synttärisuunnitelmia

Nepun 2-vuotissynttärikuvaus on vähän viivästynyt, mutta eilen oltiin tytön kummisedän kans sitte vähän miljöökuvia ottamassa, kun hän tarvitsi johonkin opiskeluihin liittyen sellasia. Oltiin Yyterissä ja katseltiin mitä ipana hääräilee ja yritettiin pysyä perässä. Toivottavasti tuli jokunen onnistunutkin otos siinä vauhdissa. Jos sais vaikka itelle jonkun suurennoksen seinälle. Sää oli kaunis ja yllättävänkin lämmin.





Oma 30-kymppispäivä siis tuli (ja meni, oon ollut laiska kirjottelemaan), vaikka aikanaan se tuntu niin kovin kaukaselta. Tai oikeestaan se tuntu kaukaselta vielä kesälläkin. Itseni tuntien odotin jotain kevyttä tai vähän vähemmän kevyttä vanhenemiskriisiä, mutta toistaiseksi ei ole näkynyt ja hyvä niin. 

Synttärikekkereitäni järjestelen parin viikon päähän, kun mystillisesti kaikki syyskuun viikonloput vaan tuli täyteen. Teemana on yllättävästi Black&Pink ja oon jo tilannut teemaan sopivia kattaustarvikkeita ja kynnetkin on huollatettu teemaan sopiviksi. Ehkä hieman överiä, mutta jos juhlii harvoin ja sitten täyttää 30 niin kai sitä ny voi vähän överiks vetääkin. Vai? Kynsien tekijältä toivoin mustaa, pinkkiä ja kimallusta ja sitähän tuli!


Tarjoilusuunnitelmat on kyllä ihan vaiheessa. Onnistuiskohan osassa noudattaan väriteemaa? Sit en osaa päättää tekiskö jotain lämmintä ruokaa vaiko vain kevyempää ja mitä suolaista ja mitä makeaa. Kakku vai ei kakkua? Terveysruokaa vai kunnon mässyä? Mitä juomista tarjolle? APUA.

Musiikkivalinnat sen sijaan on hyvinkin selvillä: aion soittaa Glee-musaa (ja vähän Hurtsia), sanokaa mitä sanotte! Erityisesti tätä mash uppia, koska se vaan on niin hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.