maanantai 1. joulukuuta 2014

Valmistaudun Rukalle lähtöön urheillen

Päätin, että nyt on runtattava yks treenihaaste vielä tähän viikkoon, koska se tekee hyvää suksille hyppäämistä ajatellen. Muistan melko elävästi sen tuskan mikä tulee, kun ekana laskupäivänä jaksaa kyllä kääntää ja vääntää ja sitten reidet on koko loppuviikon kipeät ja kaupan päällisinä notkeat kuin rautakanget.

Eilen mulla oli pitkästä aikaa sopivasti ylimääräistä energiaa, joten otin asiakseni tämän: Fitness Blender’s Free 5 Day Workout Challenge for Busy People

Ja kyllä, olen huippukiireinen ihminen ja siksi teen kiireisille ihmisille räätälöityjä treenejä! No ei, mutta tuntuu itselle helpommalta sovittaa se puolituntinen urheilutuokio iltahommien lomaan sen sijaan, että pitäis treenata kokonainen tunti.


Yllä olevan puolituntisen riehuin eilen ja todellakin tunnen sen tänään jokaisessa lihaksessani. Toisaalta tiedän, että oon tuplasti kipeempi reissussa, jos lähden telluilla rinteeseen lähes kylmiltään kuten aiempina vuosina. Oon mä vähän kyykkyjä tehnyt ja punnertanut laskemistakin silmällä pitäen, mutta nyt on hyvä hetki ottaa vielä loppukiri ennen matkaa. Tänään siis seuraa Day 2.

Päätin pitää vielä tän viikon herkkulakkoakin (siis ei karkkia, jätskiä, kakkuja, pullia, sipsejä tai mitään semmosta), kun tiedän, että reissussa tulee syötyä vähän miten sattuu. Ja kun kerran olen herkkulakossa, piti heti keksiä jotain sallittua herkkua sytöväksi. Tai juotavaksi. Sen takia herkuttelin tänään aamulla mansikkajuustokakkusmoothiella. Ei pöllömpi aamupala, vaikka ite sanonkin. Tääkin kun oli taas kokeellisen smoothiekeittiön tuotoksia.



Mansikkajuustokakkusmoothie n. 0,5l
2 jäistä banaania
kourallinen pakastemansikoita
2-3 rkl raejuustoa
1-2 tl mantelivoita
mantelimaitoa 

Makeutta saa halutessa vaikka vaahterasiirapilla.

5 kommenttia:

  1. Mist se juustokakku tulee? 1975

    VastaaPoista
  2. Edelleen saatan olla robotti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vaan vissiin osaa. Joudut varmaan olee robotti sit. Juustokakku tulee raejuustosta ja mantelivoista, siitä voista tulee vähän saman tyylinen maku ku juustokakun keksipohjassa on. Jos ei haluu pistää ihan rehellistä juustokakkua blenderiin, niin pitää olla vähän kekseliäs.

      Poista
  3. Eli jos haluun täytekakkusmoothien niin tungen vaan kermakakun tai käpykakun tai minkä ikinä monitoinikoneeseen ja hurautan sen muusiksi ja syntynyt sotku on sitten se smoothie?

    Muakin luullaan ropotiksi. Blogspot-moottori ei siis tee inhimillisiä arviointeja. :D

    1980

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antaa palaa vaan, jos semmosta sotkua haluat kurkusta alas kaataa :D Mä en tajua miten saan mokomat robottiepäilyt veks, en oo löytänyt sille kuin yhden asetuksen jonka oon yrittänyt ottaa pois päältä näköjään siinä onnistumatta.

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.