maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesäkekkereitä ja treffejä

Perjantaina vietettiin odotettuja firman kesäkekkereitä. Perinteisen toimitusjohtajan katsauksen jälkeen suunnistettiin porukalla Satakunnan museoon katsomaan Neandertalilaiset-näyttelyä. Kuljettiin polkupyörillä ja kastuttiin matkalla niin, että mun tennarit oli märät vielä lauantainaki. Museosta matka jatkui Vähäraumalle pubiin juomaan jotain lämmikettä, ja sieltä siirryttiin sitten Rita's Placen saunatiloihin syömään, juomaan ja saunomaan. 

Aika perinteinen kesäkekkerimeininki. Paljussa taisi olla koko ajan ohjeiden vastaisesti yli neljä henkilöä kerrallaan ja saunakin oli jatkuvasti täyteen ammuttu. Paljun ollessa liian täynnä väkeä hyödynnettiin pesutiloista löytyvää poreammetta. Sinnekin mahtu neljä ihmistä ihan mukavasti... Oli niin kotoisaa toimintaa. Mää niin tykkään mun työkavereista, yhtä kahelia porukkaa kaikki!

Eilen me lähettiin puolison kans ihan semmosille perinteisille leffatreffeille, kun todettiin, ettei olla aikoihin käyty treffeillä. Tipu meni mummille hoitoon, kun me suunnattiin kahvilaan haukkaamaan jotain pientä.


Kahvilasta lähdettiin leffateatteriin. Eipä täällä mitään erityistä leffavalikoimaa ollu, pienessä kylässä kun ollaan, mutta se nyt ei ollutkaan varsinaisesti pääasia. Valikoitiin sekä ajankohdan että oman kiinnostksen perusteella Pahatar. Eikä se ollu lainkaan huono valinta. Ehkei nyt parhaimpia näkemiäni leffoja, mutta mukava puolitoistatuntinen kuitenkin ja kyllä sitä nyt ihan mielikseen katseli - ja siitä riitti juteltavaa jälkikäteenki.



Elokuvan jälkeen käpyteltiin käsi kädessä vielä Toreroon syömään tapaksia. Juotiin lasilliset sangriaa. Oli mukavaa syödä ja jutustella hiljasessa ravintolassa ilman härdelliä. Ehkä on käytävä treffeillä useemminkin. Ei se vaadi paljoo.


Ja hei: kesäloma tj kaks viikkoo!


2 kommenttia:

  1. Valitsitte perjantaina väärän museon. ;) Satakunnan museossa (ei siis Satakunnan taidemuseossa) oli esillä noita Neandertalilaisia mutta perjantain parhaat (museo)bileet oli Porin taidemuseolla, Chi Modun Uncategorized näyttelyn avajaisissa. Illan ohjelmaan sisältyi muun muassa Palefacen keikka. Vastaavaa ei riesaksi asti tapahdu.

    1980

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kas, oli virhe livahtanut tekstiin museoiden osalta. Mietin niitä rinnakkain ja kätevästi yhdistin nimet. Meidän työpaikan kekkerit on varsinaisia spektaakkeleja sinänsä, ei niissä paljoo Palefacea tai muutakaan kaivata. Jätin villeimmät kuviot kertomatta, ettei kukaan asianosainen pahastu, jos eksyy tätä lukemaan :D

      Poista

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.