maanantai 9. kesäkuuta 2014

Mustelma siellä ja toinen täällä

Vois kuvitella, että mulla olis hurjempikin viikonloppu takana. Mutta ei se hurja ollu, vauhdikas ja normaalista poikkeava, mutta ei kovin hurja. Ystävän odotetut polttarit!

Mulle se oli pieni kriisin paikka, kun piti olla kokonaiset kaksi yötä erossa lapsesta! Hyvin mä silti pärjäsin. Lähdin matkaan perjantaina kuudelta ja ystävän kaaso poimi mut kyytiin Ikean parkkikselta. Ei oltu tavattu toisiamme ennen, joten tilanne oli jotenki vähän jännittävä, koska mun oli tarkotus yöpyäkin pari yötä kaason luona. Mut ei hätiä mitiä, mehän tultiin mainiosti juttuun ja oli oikein mukavaa!

Lauantai olikin aktiviteettia pullollaan: herkkuaamiainen, burleskia ja tankotanssia, hevosen harjausta ja ratsastusta, joogaa ja saunomista. Tankotanssissa en juuri mitään uskaltanu tehdä ja oon silti mustelmilla. Voin vaan kuvitella millaset mustelmat rohkeemmilla on. Päivänsankari tuntu kyllä nauttivan täysin siemauksin kaikesta, eli päivän ohjelma osui ihan nappiin!

Koska päivä oli melko urheilullinen, väki oliki sitte saunan jälkeen melkein valmiita nukkumaan. Polttarisankari, kaaso ja minä kyhjötettiin vielä porukalla sohvannurkassa ja kateltiin kamerasta päivän aikana otettuja kuvia jonkun hömppäleffan pyöriessä taustalla. Nukkumaan mentiin puolilta öin. Mietittiin siinä yhdessä, että johan oli mukavaa, kun ei tarvinnut saunan jälkeen alkaa enää laittautua ja lähteä mihinkään yökerhoon heilumaan. Ollaanko me tultu vanhoiksi?!

Niin kivaa ku olikin olla ihan tollasella erilaisella reissulla, oli ihan ihanaa tulla kotiinkin. Lähdin tarkotuksella suht ajoissa, että ehdin rauhassa touhustella Nepun kanssa illemmalla. Me tehtiinki sitte vähän pihahommia, poimittiin kukkia ja hämmästeltiin pihassa pyörivää ruohonleikkuria. Siinähän sitä oli kerrakseen.

Vielä tänäänkin väsyttää aivan hullun lailla. Kai matkustaminen ja toisten nurkissa pyöriminen vaan rasittaa, vaikka olis kuinka kivaa. Nautin kyllä linkkarissa istumisesta, koska sain rauhassa lukee kirjaa ja napostella vähän karkkii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.