tiistai 27. toukokuuta 2014

Pienissä kekkereissä

Olin kuulkaa oikein iltaa viettämässä viime perjantaina. Hupaisimmat kemut aikoihin tietenkin, koska siellä oli house full of Elinar people.

Pyöräilin vajaa 10km matkan perille, kun oli niin komia keli ja kaikkee. Lämpömittari näytti +30 astetta. Olin letittäny hiukset (ettei pyöräilykypärä pilaa kampausta) ja pukenu päälle ihanaisen hellemekkoni. Oli sitten parhaimpia ideoitani ikinä pyöräillä maksimekossa. Se oli sitkeesti menossa pyörän pinnojen väliin ja lepatti vähän liiankin ilosesti tuulen mukana. Sitä jupinan määrää matkalla, hehe.

Kuumalla terassilla istuessa mekko olikin jo ihan omiaan. Siinä me porukalla istuskeltiin ja vartoiltiin grillimestarin valmistamaa herkkua. Meille tarjoiltiin grillattua lohta, uusia perunoita ja salaattia. Jälkkäriks M&M'sejä. Onneks istuin just sen karkkikipan vieres...



Ruokailun jälkeen alkoki sitte illan hupiosuus: TANSSIT! Eli siis pelattiin Xboxin Kinectillä Just Dancea. Siellä ne nörtit heilui rivissä telkkarin ääressä toisiaan tönien ja hillittömästi hihittäen. Saatiin firman someen vallan hauskaa materiaalia, sääli että jäätte siitä paitsi.



Oikeesti illanvietot työkavereiden kans on mun ehdottomii suosikkeja. Ei paljon parempaa porukkaa olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.