maanantai 19. toukokuuta 2014

Se on kesä ny

KESÄ! LÄMMIN! VIHREYS! KESÄ! JEE!


Voi miten hieno viikonloppu meillä olikaan! Säät suosi ja tehtiin kaikkea kivaa. Ja mikä fiilis, kun ei tarvii pukee niin hirveesti päälle ulos lähtiessä. Ulos lähtemisestä tulee taas helppoa ja nopeaa, heh. Pihlajaankin oli ilmestyny lehdet perjantain aikana ja pihasta on muutenkin tullut jo aika vihree. 


Me käytiin eilen Pelle Hermannin puistossa. Mä toivoin, että Kirjurinluodolla olis ollu jo eläimiä, mutta ei ollu. Kai yöt on vielä sen verran viileitä. Mutta leikkipuisto toimi myös, siellä mun pieni pyörremyrskyni viiletti villisti puoltoista tuntia. 

Mulla oli niin hirvee hiki, kun viiletin Nepun perässä pitkin puistoa ja kiipeilin laivassa. Nepu oli niin tohkeissaan ettei ehtiny eteensä katsoo. Kerran hän juoksi päin sellasta keinualueen ympärillä ollutta aitaa ja tuumas "ohhoh" keräillessään itseään maasta. Nyt alkaa olla sit varmaan sitä aikaa, kun on kädet ja polvet verillä kompurointien jäljiltä.

Karuselli oli suosikki. Muut lapset tuli ja meni, kun Nepu vaan istu kirahvin selässä ja komensi "issää, issääää!" keinuttaen kirahville enemmän vauhtia.

Illemmalla omassa pihassa kasteltiin sit vielä ahkerasti voikukkia ja tehtiin niistä soppaa. Verestin siinä itekin vanhoja hiekkalaatikkomuistoja, kun tehtiin voikukan varsista makaroneja.


Kesäkukkia me voitais Nepun kanssa istuttaa, kunhan ehditään niitä jossain välissä ostamaan. Hän on niin kauheen kiinnostunu kukista ja kastelukannuista. Kuin ihanat olis pienet puutarhahanskat ja omat puutarhavälineet?

P.S. Kissalapsi piileksi illalla puukorissa, tais luulla, ettei kukaan huomaa mitään.

 

1 kommentti:

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.