perjantai 23. toukokuuta 2014

Vaatteita, vaatteita

Voi jukra. Nepu sai eilen uuden uikkarin. Tai kolme. Pph:lla on tänään työntasausvapaa ja Nepu meni aamulla mun äidille hoitoon. Suunnitteilla on huippukiva päivä: pihapiknik, treffit kaverin kanssa ja allaspartyt! Siellä odotti pieni lasten uima-allas jo pihalla, kun aamulla mentiin.

Äiti kyseli toissapäivänä, et mahtuuko Nepun viime kesän uikkari vielä päälle. Epäilin vähän, kun se oli aika jämpti jo puoli vuotta sitte. Eilen soikin sitte puhelin kesken työpäivän ja äiti siellä kyseli, että ehtisinkö hakee Nepulle uikkarin sovitukseen. Kohta selvis, että sen yhden uikkarin lisäksi äidin mukaan oli jotenkin kummasti tarttunut kaksi muutakin uikkaria, kolmet sukat, kesähattu, housut ja kaks paitaa... Kotona sovitettiin hihallista uikkaria ja kahden muun uimapuvun sovittamisesta ei sitten tullutkaan mitään, kun se eka oli niin hieno ettei sitä voinut riisua päältä. Typy tepasteli peilin edessä ja hoki "hiano, hiano".


Meidän pitäis Nepulle käydä ostamassa vielä kunnon sandaalit ja uus lippis, kun viime kesän lakit oli käyny vähän pieniks. Jospa sitä ähräis itsensä keskustaan vaikka huomenna aamupäivällä, kun puoliso aikoo lähteä polkemaan metsikköön. Vois käydä vaikka jätskibaari Vohvelissa herkuttelemassa samalla reissulla, sillai tyttöjen kesken. 

Hupaisaa muuten, että etukäteen aina miettii, miten mukavaa ja rentouttavaa on äidin ja tyttären yhteinen retki kaupunkiin tai kauppaan tai mihin ny ikinäkään, ja lopulta se on aina semmosta yhtä ihmeellistä härdelliä. Rentouttavaa, indeed! Mutta yleensä lapsi nauttii ja se lienee pääasia.

Mäkin sain muuten eilen vaatepaketin. Se oli se hääpäivälahja. Pihisin innosta, kun avasin vaatepussukoita, vaik tiesin mitä niissä on. Ne vaan näytti vielä tuhat kertaa paremmalta kuin nettikaupan kuvissa. KT-varastoa on kartutettu taas. Siinä ois Kari Traa Sissel Tee, Ivrig F/Z Hood ja Svalestjert Tights. Kyllä on niin viimisen päälle viilattuja urheiluvaatteita, että moro. Tekstiiliurheilija hykertelee!!


Puolison paketti matkustaa yhä jossain, vaikka odotin sitä saapuvaks jo vähän aiemmin. Toivottavasti saapuu pian, koska se pitää kans vielä tullata. Se pitkittää perille saapumista entisestään. 

P.S. Olen myös Instagramissa mikäli jotakuta kiinnostaa kurkistella kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän merkin itestäsi, olisi kiva tietää, jos olet käynyt lueskelemassa jaarittelujani.